A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem által 2022. június 24-26. között Szarvason megrendezett I. MATE Regatta Sárkányhajó Fesztivál időben egybeesett a Múzeumok éjszakája idei, országos programsorozatával, melyre 2022. június 25-én került sor.

A Regatta versenyeinek fotózása szombaton már befejeződött, amikor eszembe jutott, hogy még a városba érkezésem előtt olvastam arról, hogy a Múzeumok éjszakája keretében különleges fényár lesz látható a Mini Magyarország Makettparkban (mint azt utólag megtudtam, amúgy ez a különlegesség itt minden évben látható egyszer, az év legrövidebb éjszakáján).

Mivel az esti buli kezdetéig még volt egy-két üres órám, nem volt kérdés, hogy vacsora és sötétedés után, pihenésképpen – hiszen egy fotós akkor is fotózik, ha pihen, nincs üresjárat – el kell mennem a Szarvasi Arborétum területén található Makettparkba, mert egy ilyen eseményt, különösen, ha már itt vagyok, nem lehet kihagyni.

Igazán látványos és regeneráló jellegű volt így a parkot ebben az egyedülálló fényfestésben meglátogatni, tényleg nem lett volna érdemes helyette a szálláson maradva várni, hogy a záró buli fotózása megkezdődhessen.

Long-Night-of-Museums-2022-01-1024

Long-Night-of-Museums-2022-02-1024

Long-Night-of-Museums-2022-03-1024

Long-Night-of-Museums-2022-04-1024

A MATE Regatta 2022 versenyről, valamint a nyitó és a záró bulikról készített képek eléréséhez kattints ide.

Megörökítem a kegyelmi pillanataidat | krisztiantota.com

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, kattints ide!

Vissza a blogokhoz…